home
all wikis wikipedia only indie wikis only encyclopedias only

control sukset kokemuksia


Skinit tulivat taloon – testissä Salomon Equipe RC Skin ...

George Walker|28 days ago
Minulla on ollut vain yksi perinteisen pari, suhteellisen matalalla voidepesällä olevat Fisherin nuorten kisasukset. Ongelma suksien hankinnassa on ollut pituus ja painosuhde, eli 170 cm pituutta ja alle 60 kg painoa karsii vähän valikoimaa. Perinteisen suksen mitaksi olisin halunnut 194-196 cm, mutta sopivaa paria jäykkyydeltään ei ole sattunut kohdalle.

Suksimerkkien vertailua – Rossignolit vai Fischerit ...

John Nelson|4 days ago
Hiihtokauden alkaessa monet puntaroivat; minkä merkkiset sukset ja mistä ne ostaisin? On tehty vertailua eri merkkien kesken ja Rossignol on nyt horjuttamassa Fischerin asemaa mitalitaistelussa. On puhuttu voitelun ja hionnan vaikutuksesta luistoon. Olen edelleenkin sitä mieltä, että suksen luiston ratkaisee kullakin kelillä suksen profiilin sopivuus keliin nähden 95 %:sti.

Kehittyvätkö pitopohjasukset vielä voideltavien suksien ...

Paul Wright|4 days ago
Mikä on perinteisen maastohiihdon tulevaisuus: kilpaillaanko ja harrastetaanko sitä zero- skin- vai nanopitopohjilla, vai perinteisesti voideltuilla suksilla, keksitäänkö vielä joku mullistuttava pitomateriaali ja systeemi, vai hiihdetäänkö vain tasatyönnöllä! Kenen ehdoilla mennään tulevaisuudessa, suksimerkkien markkinavoimien, vai kuluttajien tai huippu-urheilijoiden ehdoilla?

Maastohiihtosuksen valinta - Fischer-testialusta - YouTube

Anthony Wright|4 days ago
1/14/2014 · Videolla opastetaan, kuinka valitaan sopiva maastohiihtosuksi perinteisen ja luistelutyylin hiihtoon. Apuna käytetään Fischerin testialustaa.

Skini kokemuksia | Napapiirin seikkailija

James Edwards|21 days ago
Lapissa hiihtokelit alkavat olla parhaimmillaan, ja perinteisen hiihtämisessä alkavat itselleni vaativimmat voitelukelit, kun pakkaslumen pakkaskelit jäävät taakse. Ostin skin-, tai toisin sanottuna mohairkarvapohjasukset, ennen joulua ongelmakelien ratkaisuksi. Nyt olen suksilla hiihdellyt noin 300 kilometriä, eli syksista löytyy muutaman kymmenen tunnin kokemus.

Preparing of Atomic Multi Skis - YouTube

Jason Turner|20 days ago
1/4/2012 · Instruction on how to prepare Atomic Multi Skis. Instruction on how to prepare Atomic Multi Skis. Skip navigation ... (on behalf of BPitch Control); UBEM, ASCAP, LatinAutor - UMPG, LatinAutor ...

Rinkkaputki - SA-kaupan sukset

Michael Thompson|27 days ago
Tämän kirjoituksen julkaisuhetkellä olen Outdoor Siskojen talvivaelluksella, toivottavasti hyvillä mielin. Olen menossa talviretkeilyn kurssille ja talvivaellukselle koulun kanssa. Toivon positiivisia kokemuksia ja pikkupakkasta, jolla nämä armeijan sukset pärjäävät hyvin. Tai sitten voisi mennä hiihtokouluun.

fischer.group: Startpage

William King|2 days ago
From a Swabian workshop business to an internationally active medium-sized enterprise - this is how one can describe the development of the fischer Group of Companies since its foundation 70 years ago.

Toblach-Cortina kisaturistin silmin – Maria Heikkilä

Charles Wilson|27 days ago
Olin päättänyt jo kauan sitten, että tänäkin talvena on päästävä hiihtämään joku pitkän matkan kisa ulkomaille. Tavoitteeksi valikoitui Visma Ski Classicsin osakilpailu Toblachista Cortinaan 11.2., sillä tämä oli talven kalenterissani yksi harvoista vapaista viikonlopuista. Matkaseuraa ei kauaa tarvinnut etsiä, sillä ystäväni Kristiina oli saman tien valmis lähtemään ...

Test: One Way Premio 9 full setup - blogspot.com

Richard Allen|21 days ago
SadurSky: Test: One Way Premio 9 full setup. Couple of days ago I finally had an opportunity to test my new One Way Premio 9 boots on snow. That occasion was also ideal to use Premio 9 Skate skis, which I purchased at the end of last season. As we all remember, last winter was very poor. This is why few days ago was the first time on new skis.

Suksiasiaa, eli näillä varusteilla Kuuppa hiihtää ...

Michael Clark|29 days ago
Kokemuksia ja turinaa Kuupan suksivalikoimasta Erinäisten ja erilaisten reissujen myötä on Kuuppalaiset hankkineet ja testanneet erilaisia suksia, siteitä ja monoja monissa erilaisissa olosuhteissa. Alle koottuna kokemuksia näiden varusteiden hyvistä ja huonoista puolista. Sukset Elan MBX GS, Åsnes V12, Viper - Vanhanliiton telemark/suurpuikkasukset, useita pareja Nämä ...

Aseta Google oletushakupalveluksi – Google

Donald Jackson|13 days ago
Kun asetat Googlen selaimesi oletushakupalveluksi, saat Google-hakutulokset nopeimmin. Vaihtaminen on nopeaa ja helppoa.

Käytetyt veneet, vaihtoveneet ja uudet veneet - Nettivene

Thomas Thomas|19 days ago
Nettivene.com on Suomen suurin ja suosituin veneiden ilmoittelusivusto, jossa käytetyt ja uudet veneet löytävät uuden omistajan helposti. Valikoimastamme löytyy tällä hetkellä jo yli 12 051 vaihtovenettä ja lukuisia uusia veneitä.

Evolutionary Handcrafted Performance - Augment Sports

Charles Hill|10 days ago
Augment Fully 29. The FS 29 sports all aspects that are crucial for smooth riding in demanding terrain; the frame with long reach and out-leaning head tube angle provide stability, big wheels climb well over rocks and roots, and the high-performing suspension parts in the front and the back grant an unrivalled connection between the ground and the rider.

Hiihtokokemuksia alkuvuodelta | Miekanpistoja

Mark Davis|13 days ago
Tämä talvi näyttää olevan paljon hiihtopainotteisempi kuin kaksi edellistä, jolloin en kovin montaa kertaa ladulla käynyt loistavista talviolosuhteista huolimatta. Kilometrejä en ole tänä talvena kyllä laskenut, mutta on niitä ihan mukavasti kertynyt. Lisää pitäisi olla luvassa, kun tavoitteena on …

Tunturikerho Kuuppa

Daniel Baker|26 days ago
3/3/2018 · Alle koottuna kokemuksia näiden varusteiden hyvistä ja huonoista puolista. Sukset Elan MBX GS, Åsnes V12, Viper – Vanhanliiton telemark/suurpuikkasukset, useita pareja. Nämä teräskantilliset sukset ovat tehty laskukäyttöön ja toimivat kohtuu hyvin myös talvisilla tunturivaelluksilla.

titanic-full-movie-online-with-english-subtitles.html,tmnt-2014-leonardo-x-reader.html,top-selling-products-2017.html,truck-food-company.html,turku-macbook-ram.html